iført ny cardigan fra Hazel-Wildfox t-shirt-Isabel Marant-ASH støvler

Jeg har i dag været iført lutter favorit-items inkl. den nye cardigan fra Hazel, Knus-elsker den allerede og vil have flere(!!)
Har haft en lang dag startende med besøg hos advokaten, pyyh der er meget at tage højde for, når man køber grund og skal bygge. Derefter var jeg på arbejde helt til kl. 19 og skal møde igen i morgen tidlig kl. 6 (indsæt et stort gaaab her). Det betyder heldigvis også at jeg har lidt tidligere fri og så skal jeg indtil Aalborg med en veninde..Vi skal have lavet noget meget spændende som jeg glæder mig til at vise jer 🙂
Resten af aftenen står på sofahygge inden jeg hopper i kassen så jeg er en smule frisk når uret ringer kl. 5, GOD TORSDAG AFTEN TIL JER!!

HUSK også min give-away som slutter i morgen kl. 20