indlæg har jeg skrevet siden jeg startede for over et år siden…de sidste par dage har jeg dog ikk været særligt aktiv herinde, men har ikke været på toppen og så trænger jeg bare til ferie, som heldigvis er lige om hjørnet (2 dage, juhuu) har ikk haft så lang ferie siden jul, så den er tiltrængt synes jeg. De første dage skal bare gå med hygge og lidt pakning og på Mandag skal jeg noget som jeg længe har ønsket mig, men ikke har turdet… Skærtorsdag drager jeg med min mand og forældre til Køln, hvor vi lørdag skal fejre min dejlige kusine som fylder år. Samtidig bliver det et glædeligt gensyn med hendes lillesøster, min kusine som bor i Irland. jeg har et helt specielt forhold til hende og da jeg af gode grunde ikke ser hende og ikke mindst hendes vakre lille søn så ofte, glæder jeg mig som et lille barn. kusinen og jeg i Z00 i januar 2011, da hun besøgte DK med mand og lille søn..