så er jeg tilbage efter en meget lang dag på arbejdet igår.. hold nu op hvor var jeg træt da jeg endelig lagde hovedet på puden igår, åbenbart så træt at jeg præsterede at sove til kl. 10.45 i dag. Det ligner overhovedet ikke mig, men det var jo nok nødvendigt 🙂 Jeg startede i dette outfit om dagen..

..og senere dette..

Image er fjernet

og afsluttede aftenens outfit med min nye jakke, super skøn er den!


Til sidst men ikke mindst en anmeldelse af Clarins Blush, som jeg er begejstret for. Jeg er normalt til pudder-blushes, men denne er cremet og overraskende nem at påføre, giver en fin rød glød og jeg brugte den også til læberne med rigtigt pænt resultat. jeg har taget et billede og håber I kan fornemme farven på blushen her.

Nu står resten af dagen på indehygge.. mens sneen daler! Jeg er alene hele dagen idet manden er på trænerkursus, så måske en enkelt tøsefilm eller to kommer på dvd’en.