Jeg skal lige straks afsted på arbejde og derefter til forældresamtaler til i aften, men kunne lige nå at kigge ind og vise jer dagens outfit. Her I Nordjylland har det jo sneet hele morgenen og det er hundekoldt, så jeg er trukket i bamsestøvlerne. Har desuden en smule ondt i halsen og skal jo snakke til 10 forældresamtaler så et tørklæde er også kommet på.

Støvler: New Zealand-leggins: Modström-tanktop: Samsøe-tunika: Sass and Bide-jeansjakke: Baum und Pferdgarten- tørklæde: ukendt

Jeg har desuden været kreativ helt fra morgenstunden og malet to billeder, et til køkkenalrummet og et 1. salen. Er godt tilfreds med begge, det er først gang jeg har malet et så stort, det først er 100X100. Har egentlig købt det uden ramme, men tror alligevel at jeg køber en ramme til det for ligesom at afslutte det. Som I kan se er det allerede kommet op at hænge og det passer godt med dugen, det lyse spisebord og det sorte karlekammerskab.