Jeps, derfor har vi knoklet hele dagen med at få den gamle klamme sofa smidt på lossepladsen og derfor få hentet denne og få den samlet. Det betyder også at hunden IKKE længere på komme i sofaen for der er hundehår overalt og våde beskidte hundepoter. Desuden tror Anton også at alle gæster vil have våde nys, når de sidder i sofaen, så det skulle også være slut nu 🙂

Jeg fik desuden også købt et smykkeskrin mere, det andet bruger jeg til min makeup fordi jeg havde smidt de sort underlag ud, men nu står det nye og pynter i badeværelset.

Nu vil jeg tilbage til sofahyggen og nyde sidste timer med min mand inden han i morgen tager på trænerkursus til fredag, PIV hader hader hader at være alene.. og det er det længste vi har været fra hinanden i 10 år 🙁 Oveni har jeg ikke ferie (helt selvvalgt dog), men det er bare rigtigt træls lige nu.. Håber I vil bære over med min negativitet..