at lave et mad indlæg.. Jeg har nemlig lavet sydlandsk tærte og det er pt i ovnen. svitset oksekød med løg og hvidløg, drænet flåede tomater over, et bæger smulret fetaost over og til slut en blanding af fløde og æg over. Opskriften siger at man kan komme oliven på toppen, meen det er hverken manden eller jeg vilde med, så det springer vi over. Herligheden skal have 45 min. i ovnen.. Glæder mig til at nyde det om lidt med en god salat og godt brød.

Har haft en pragtfuld weekend i familiens tegn. Vi endte med at tylle en masse rødvin (eller de andre gjorde) og legede “Hit med sangen” med min nevø på 6 år og jeg byggede Lego med ham til kl. 00.30 i nat. I dag nød jeg det gode vejr og gik en lang tur med hunden og var derefter hjemme og drikke kaffe hos mine forældre.
Håber I har haft en lige så god weekend?
Husk forresten at tage et kig på min profil på TS så jeg kan få den vest 🙂