I dag er det officielt Halloween og jeg har brugt dagen på noget så uhyggeligt som arbejde.. vældigt kedeligt, men det skal jo laves. Lidt hygge er der også blevet tid til, idet vi gik en lang tur med Anton og derefter kom mine forældre til kaffe. Jeg har også set lidt E.T…..totalt nostalgisk og hold da op er den så gammel den film, siden at Drew B er så lille..
Billedet er fra i fredags, hvor min storebror kom for at blive hjulpet i sit kostume…dvs at jeg skulle rulle ham helt ind i gaze og lange stykker stof inden han begav sig til halloweenfest sammen med sin kæreste og deres mellemste søn. Inden han smuttede stillede han og manden min lige op til fotosession og som I kan se, blev Anton en smule skræmt og skulle passe på sin “Far”

I øvrigt mange tak for alle kommentarerne omkring mit tørklæde, jeg bliver jo helt genert.. men altså jeg overvejer at lave nogle stykker og sælge af..