..Instant Light Complexion perfector (bronze shimmer) fra Clarins. Jeg har hørt om produktet via en veninde, men har ikke fået den købt, men da Matas kører et tilbud om at købe to produkter fra Clarins og få tre gratis med,så slog jeg til. Det er en creme som kan bruges under foundationen eller uden for at give huden ekstra glød. Glæder mig til at om det virker, skal nok vende tilbage med dommen…

Apropos dom, så testede jeg denne hersens masacar agtige tingest fra Fiberwig, som skulle give lange lange vipper ligesom de falske. Jeg tog den med på ferie og må sige at jeg er meget skuffet. Den virker overhovedet ikke, virker bare ligesom en dårlig mascara og er ikke de penge værd. Dog skal det lige siges at jeg fra naturens hånd har meget lange vipper, så købte den for at få dem lidt tættere, men det virker altså ikke, det skidt.