Endelig weekend, synes dagen i dag har været så lang, især fordi jeg måtte vente 40 min. på at kunne komme hjem efter at jeg havde fri 🙁 Nå men nu har jeg fri i to dage og hele aftenen skal tilbringes i sengen i stuen (det er for varmt ovenpå) for jeg er så træt og uoplagt.
Nok om træthed og andet kedeligt. Jeg var i dag iført nye køb som jeg gjorde mig igår iform af nye baggy bukser fra Best Behavior, superfede men efter at jeg er kommet hjem er de desværre blevet lyse på knæerne, så dem må jeg en smut ind med i Tiffany hvor de er købt. Blusen jeg har på er også ny og ganske enkel, synes farven var så fin og havde en lille lomme. Købte den i Companys da de kører med et tilbud om man får 10 % på sit køb derinde hvis man afleverer sit bonuskort (for det er de desværre stoppet med at bruge). Der røg også et strikket tørklæde med fra Soaked in Luxury..viser det ved en senere lejlighed.

(det ser godt ud som om jeg har røv foran, men det er altså bare fordi jeg selv har taget billedet og bukket mig nedover)