Så er jeg tilbage.. ikke 100 % på toppen, men mon ikke en tur på arbejde kurerer det? Nu er manden imidlertidig syg i dag, eller han er faktisk på vej til skadetuen i skrivende stund, tror måske at han har rykket noget over i knæet, så det er ikke så godt 🙁

I dag er vejret da så skidt at jeg er trukket i støvler og har gummistøvlerne med når jeg skal hjem og gå et stykke vej. Det eneste gode der er ved det, er da at jeg kunne få indviet de støvler jeg har på. Købte dem for et par måneder siden, men de har været for varme til at bruge. Det er de kendte med kilehæl fra Shoe shi bar. De minder mig meget i farven om de bjergstøvler der var in for 10-15 år siden og som min mand havde på den aften vi fandt sammen 😀

I aften står den på fødselsdag, min nevø fyldte 14 år igår og vi er alle sammen inviteret til grill-mad derovre i aften..bare vi ikke skal sidde ude 😀

jeans: J-brand-bluse: Part Two-tørklæde: Zara