er lige kommet fra nevøes konfirmation, en rigtig dejlig dag med familien, gaven var et hit og det samme var underholdningen, vi havde lavet til ham. Vi var 80 mennesker i et telt og frøs altså til sidst, så nu ligger jeg under dynen på sofaen med te, computer og “frækkere end politiet tillader” i tv’et. Jeg er så GLAD for min kjole, det er virkelig et hit, jeg har følt mig så godt tilpas og med min custommade læderjakke udenover var det et perfekt outfit for mig. Bar for første gang også øreringene fra Monies og skulle da lige vænne mig til at de raslede og at de var meget tunge( min øreflipper føles meget lange :-)). Endte i mine kilehæle fra Acne, for de er såå behagelige.
I får også lige et frisurebillede, jeg havde mohawkhår 🙂 og det synes passede fint til de store øreringe og resten af tøjet.