så blev det dagen før dagen og nu ser det ud til at lufthavnen igen i Dublin er åbnet så vi kan komme hjem. Nu skal det bare forblive sådan også når vi skal hjem igen. Nu kommer krisen bare for har ikke kunnet overskue at pakke overhovedet, så jeg får virkelig travlt når jeg kommer fra arbejde. Skal desuden have købt de sidste madvare til dem, så der er stress på!!! Jeg har shoppede jo lidt igår og har det hele på i dag, nemlig toppen og cardiganen, som begge er fra Tiffanys eget mærke, superfine ting. Toppen tror jeg at jeg kommer til at bo i sommer og skal vist ind og have lidt flere af dem i de andre farver, når jeg kommer hjem. De musegrå Converse kom også med hjem igår. Har længe tænkt på at købe et par kondier i læder og så faldt jeg altså for disse. Sidste billede viser en lille fin kamera-taske jeg også fik købt til det lyserøde kamera.