I dag stod dagen på hygge med min veninde, vi tog en smut på kvindemesse Nord og derefter videre til Aalborg og i byen i aften. Den anden veninde blev dog syg, så vi endte på terassen med grill, lækker mad og Sommersby og sidder nu og ser det ene afsnit efter det andet af SATC, love it (og glæder mig til film nummer to, som jeg skal ind og se den 3. juni, YEAH)
Tilbage til messen; som var en skuffelse, firma-standene ihvertfald.. min veninde og jeg blev simpelthen udtaget af en dame, som synes at hendes nye klamme kostfiber-produkt var noget for os!!!
Modebørsen var fin og jeg kom hjem med lidt sager, som jeg nok skal vide i morgen. Nu vil jeg tilbage til Samantha og hendes nye mand, som er en mand på 72 med hængeballer 😀 😀

Sandaler: fra Rhodo-leggins: Daisy-tanktop: Sasmøe-top: Tiffany-halskæde: Stine Goya