skønt med en arbejdsuge på kun 4 dage. Er jeg den eneste som tæller rigtigt meget ned til sommerferie? Ved godt at jeg ikke kan tillade mig det efter en uges ferie, men der er bare så mange ting henne på arbejdet og jeg er ved at kaste op over det!! I dag er det noget blæsende, så er trukket i støvlerne igen, men er da optimitisk og har taget kortærmet på.
I aften skal jeg hen og spise og se Melodi grand prix hos en veninde og hendes mand og to børn. Hendes den yngste har Down syndrom og er den skønneste knægt. Jeg beundrer min veninde så meget for at være så sej på trods af at man har en tre-årig med krudt i numsen og så den lille, der render ind og ud af sygehuse og så stadig have overskud til andre og deres ting.

Støvler: Shoe biz-leggins: Monki-tanktop: Samsøe-kjole: Rabens saloner-halskæde: Stine Goya