Er for et par timer hjemvendt fra shoppetur med to veninde…Det har bare været så hyggeligt så har jeg også shoppet en masse gode ting 🙂

Top fra Acne

Cardigan fra Best Behavior
Fin Tunika fra Loft by Loftet

fine støvletter med plateau fra Shoe Biz

Fint armbånd fra Object (har ledt efter det lige siden jeg så det må søde Malsen)
Så alt i alt en indbringende og dejlig dag med masser af grin, solskin og shpping (førstnævnte skydtes at det på cafe lykkes mig at vælte en skål med mayonaise ud over mig selv, på mine shoppingposer og gulv :-D) Oveni hatten fandt jeg ud af at jeg også er en af de heldige som skal have lidt penge tilbage i skat og de skal gå til flybillet til Irland i Maj.
Nu vil jeg slænge mig i sofaen og nyde at jeg har huset for mig selv, da manden er ude med et par fodboldkammerater.