I dag lufter jeg endnu et par nye køb, fik faktisk lige cardi’en ind af døren for en halv time siden, så det var dejligt at kunne nå at få den på i dag. Den er superdejlig at have på og har et lækkert snit. Idag står den på endnu en dag i trylledejsbagningens tegn 😀 alle 100 børn på Sfo’en hvor jeg arbejder skal have lavet deres ansigt i trylledej og en kollega og jeg skal stå for at hjælpe alle, pyhh ha.. heldigvis er det hyggeligt samtidigt og vi skulle gerne blive færdige torsdag, for fredag har jeg morgenvagt og tidligt fri. Manden har fri hele dagen, så vi skal bare hygge og nyde weekenden. Om aftenen skal han nemlig til fodbold og lørdag skal jeg til Sanne S. koncert, glæder mig helt vildt og er ligeglad med at hun har fået dårlige anmeldelser, I LOVE HER

Støvler: Shoe Biz-jeans: Vila-tanktop: Samsøe-top: Acne-Cardigan: Best Behavior