Prøver igen at bruge min jeansskjorte i et outfit, kan bare ikke rigtig finde ud af at style den, så jeg synes det er ser pænt ud, men når jeg så ser en på andre, såsom på bloggen Presenting, så synes det ser super fint ud, så jeg prøver altså igen.
Jeg har meget svært ved at komme igang i dag, synes weekenden er meget langt væk og trænger allerede.. skal have overnatning med 20 stk 2.klasser på fredag og har derfor først weekend lørdag kl. 9.30 g så er man nok så træt så man sover hele weekenden væk. Lørdag aften skal vi ud og spise hos min svigerforældre, fordi min svigerinde tager til USA søndag. Det er hende jeg skal lokke til at købe en Marc Jacobs nøglepung 🙂
Prøver dog at muntre mig selv op med en evt shoppetur i morgen eller torsdag, for har solgt lidt ud.

støvler: Shoe Biz-leggins: Modström-jeansskjorte: Modström-halstørklæde: H&M