Så er der endelig et outfit-post fra mig, tænkte at jeg hellere måtte gøre lidt u af mig selv i dag, så jeg var værd at tage et billede af 🙂 Har været ude og gå tur med hunden og gik hen til svigerinde og to af min nevøer, som jeg havde påskeæg med til. Min ældste og tredje nevø var ikke hjemme, men vi hyggede nu alligevel med snak, te og lagkage. Snakken faldt også på den ældstes konfirmation den 1. maj. Jeg har i dag købt gaven til ham, han ønsker sig kun penge, men jeg har altså købt en gave, nemlig et D&G ur, som jeg tror bliver et stort hit.
Resten af dagen står på oprydning og måske lidt rengøring, inden der skal pyntes lidt til påske…for ja det gør jeg og får en veninde til påskefrokost på mandag, så der skal lit gult til 🙂

Støvler: Hunter (med fleeceindersok)-leggins: Modström-kjole: Nue Notes-cardigan: Daisy-tørklæde: Rabens Saloner