Sidste fredag skulle jeg have lidt pudder på for en gangs skyld, bruger det kun, når jeg skal i byen, men måtte sande at, fordi jeg ikke går så ofte i sol mere, er blevet for lys til den. Igår måtte jeg så en tur i Matas for at finde en ny og tænkte at jeg ville prøve en mineral en af slagsen. Havde egentlig udset mig en fra Tromborg, men det fører de ikke i min lokale Matas, så ekspedienten anbefalede mig denne fra Loreal og ikke for at lyde snobbet, så foretrækker jeg makeup i den mere eksklusive ende, fordi jeg synes der er stor forskel i kvalitet. Jeg var derfor lidt skeptisk, men købte den og jeg må sige at jeg er meget positiv overrasket, farven passer perfekt (jeg er nødt til at købe solpudder, da de alm pudder altid er for lyse til mig, denne hedder “sun tan”) og holdt til en hel aften, som var meget varm, så thums up for denne!