I aften har vi været hjemme hos mandens forældre for at sige farvel til hans søster som tager til USA i 14 dage (gid det var mig) og hoppede derfor i dette outfit. Er glad for at jeg tog en morfar da jeg kom fra arbejde kl. 9.30 i dag for havde sammelagt sovet ca 4 timer på overnatningen i går. Heldigvis gik det godt og ungerne var søde. Skønt at det nu er blevet forår og jeg frøs slet ikke i min tynde denimjakke og strikkappe.
Formålet med aftenen var også at vi skulle over til min mands onkels hus for at se om der var noget vi ville have af hans og hans afdøde kones ting. Han er nemlig selv flyttet til en ældrebolig, så bilen blev fyldt op med alskens ting og sager som man ikke nænner skal ejes af andre end en selv. Jeg fik dog også en flot ting i form af en guldring og en sølv med en lilla og en sort sten plus en lang guldagtig halskæde. Ting jeg er rigtig glad for og jeg vil altid tænke på min svigerfaster når jeg tager tingene på. Nu vil jeg krybe under dynen og nyde at jeg ikke skal tidligt op i morgen.

ballerinaer: Zara-lædernederdel: Samsøe-tee: Wildfox

Kappe: Rika-denimjakke(ses ikke): Baum und Pferdgarten