her på årets sidste dag (om 30 min.) vil jeg gerne have lov til at takke jer læsere. Det var været utroligt spændende og rigtigt sjovt at blive en del af blogverdenen og jeg glæder mig til 2010.

Personligt har 2009 været et stort år for mig, idet jeg blev gift den 12. september. Jeg har været sammen med min mand siden 97, så synes det også var på tide 🙂 dejligt at jeg nu kan kalde ham fr min mand. Ellers har det været et år uden de store forandringer på job eller hjemmefronten. Hele min familie har det heldigvis godt og jeg priser mig lykkelig hver dag for det <>
Jeg håber på at 2010 byder på flere oplevelser sammen med min mand, gerne en rejse til Irland for at besøge min elskede kusine og senere en rejse sydpå. Derudover håber jeg da at jeg måske bliver gravid…noget min mand har ventet MEGET længe på 🙂
Jeg håber selvfølgelig også på at 2010 bliver året, hvor jeg får endnu flere faste læsere og på at en masse nye lækre ting og sager lander i mit walkin.