Så er jeg tilbage, synes bloggen har været noget forsømt, men jeg har været så træt uoplagt de sidste mange dage, så har ikke overskud til noget som helst. I dag er det dog blevet til et “dagens”. Er lige kommet hjem efter julefrokost med arbejdet sammen med lærerne, bare en lidt flad fornemmelse, når man nu selv skal på arbejde igen på mandag. De andre var i fuld sving da jeg forlod festen, men jeg er altså småsyg, så ringede efter min bror som gerne ville komme og hente mig (skønt for busserne er MEGET upålidelige i dette vejr), så nu har jeg tændt op i brændeovnen og skal bare hygge alene med Anton hele aftenen, Manden er til julefrokost.
Fik forøvrigt indviet mine nye heels fra Friis & co og de får topkarakter, SUPERgode at have på og jeg er MEGET kræsen hvad de angår og er ikke god til alt for høje hæle, men de her er virkelig gode at have på.
Jeansleggins: pieces-heels; Friis & co- tanktop: samsøe-tunika: Stine Goya-cardigan: Stine Goya-halskæde: Stine Goya