Strik: Samsøe-top: DIY-Bukser: Noe Notes-halskæde: Stine Goya-Boots: Dico

Så fik jeg endelig snøvlet mig sammen til at få taget et billede af dagens outfit. Uuh jeg synes det er koldt i dag, så har iført mig min varme strik inden jeg begiver mig ud i kulden for at tage på arbejde.. jeg var godt nok fristet til at tage min nye hvide kjole på, meen holdt mig skindet. Den gemmer jeg til i morgen..
Har lige fået en mail om at jeg som “star kunde” i Companys kan komme til førudsalg på torsdag, hvor ALT er sat ned med 50 %, nøj hvor er det fristende, men har brugt alle pengene i Århus, så må sætte min lid til at min mand vil give mig julegavepenge fra ham,så jeg kan komme derind. Jeg har set nogle ting, som jeg gerne vil have..
spottede også denne nederdel igår i Bahne, den synes jeg altså er superfin, søger nemlig en lædernederdel og denne her er i skønneste bløde og tynde læder, me like!