pyh ha… er lige kommet hjem fra 1. juledags-hygge med min familie og såå forædt. Min lille nevø på tre år har lige ringet og spurgt om min mand må komme med dem hjem og bygge racerbane, så det ser ud til at jeg har huset for mig selv, aaah…

Håber at I alle sammen har haft nogle dejlige dage og aftenen og har fået en masse gode gaver, jeg fik en masse gode ting, bl.a. et par cd’er med soundtracket fra “Store drømme”(synes altså det er nogle gode sange) og den nye med Medina. Så fik jeg anden sæson af Beverly Hills (yes), en ny parfume; D&G Rose The One, en masse penge, en kjole og et gavekort til yndlingsbutikken Tiffany på 1100, så jeg skal ind smut forbi på mandag, når jeg har fri fra arbejde og handle lidt:-)

I morgen skal jeg igen afsted, denne gang til min mands familie, yikes jeg skal vist på slankekur efter de her dage..

outfittet er fra igår, juleaften, hvor jeg fik indviet min nye lædernederdel fra Samsøe.

top: Stine Goya-nederdel: Samsøe-heels: Friis & co