i dag hvor jeg nåede op på min indlæg nr 100 var også dagen hvor jeg mødte min første medblogger. Kan jo se at det er en oplevelse, når bloggere møder hinanden og oplevede jeg det selv. Havde jo købt noget af Ditte fra den fine blog Velvet Snow og skulle mødes med hende for at få tingene. Det var helt hyggeligt og jeg følte lige som at jeg kendte hende fordi jeg følger hendes blog. Med mødet fik jeg jo også de fine ting jeg har købt, nemlig en superflot asymestrisk læderjakke og et Minnetonka støvletter customized af Ditte herself 🙂

fik desuden endelig mine fine støvletter fra Zara, billedet er igen lånt fra Camilles blog, Clamour 4 Glamour, da jeg simpelthen er for doven til at lave mere i dag, ka godt mærke at jeg har været tidligt oppe, så nu står den på Mac D-mad, sofahygge og “Vild med Dans i Fjerneren 🙂

Nå jeg købte også en sort bluse magen til den hvide jeg købte i fredags i Gina Tricot, så NU er det vist slut med at shoppe for mig (hvis det ikke var fordi jeg lige har budt på en ting på ts plus at jeg har forelsket mig i to ting inde i byen, pyhh ha altså)