..eller næsten, jeg har ihvertfald brugt hele dagen på at pynte huset op til jul og lavet ikke mindre end to adventshalløjer! Den skarpe læser har måske bemærket at min boligstil er meget romantisk og gammeldags. Jeg bor i et gammelt hus med bondevinduer og hvad der til hører, så indholdet skal jo passe dertil. Er egentlig træt af alt den nips, så har ryddet lidt op i det i dag, men pynten og adventspynten SKAL altså være hyggelig og sådan lede tankerne lidt hen på gamle dage synes jeg. Ja måske ikke det mest fashionable indlæg, men jeg eeeelsker altså jul og det er så een ting mere I nu ved om mig 🙂 bemærk forresten den sovende mand i baggrunden af billedet, noget han gør ofte 😀
lige om snart skal jeg lave mad og så skal vi afsted til Aalborg Hallen og se “DR’s Juleshow” Skal nok lægge billede ind af aftenens outfit.