Jeg startede dagen i dag med at sove over mig, normalt vækker min mand mig, men i dag valgte han at tage afsted uden at sige farvel med det resultat at jeg vågnede 25 min. før at jeg blev hentet, så her måtte jeg virkelig bruge min evner indenfor multitasking, som vi kvinder besidder og jeg nåede da også det hele og så nogenlunde ud da jeg forlod hjemme.

I morgen skal jeg besøge en veninde, som jeg ikke har set i to lange måneder, hun har en meget svær tid, da hendes ex-kæreste, som er midt i trediverne, fik en hjerneblødning og har svævet mellem liv og død siden. Hun har bare været så sej og god og har været hos ham HVER eneste dag, er så stolt af hende!!! Hun har nu lidt mere overskud, da han er i bedring, så nu skal jeg til Aalborg i morgen for at spise hos hende og hygge efter arbejde. måske jeg lige når ynglingsbutikken Tiffany inden jeg tager bussen ud til hende i vestbyen. Glæder mig..

jeans: Fillippa K-top og bluse: Samsøe-Kjole: Rabens Saloner-Støvletter: Dico-halskæde: Stine Goya