Har lige brugt min lørdag aften på at gense “Marley and me” og på trods af at jeg ved hvad der sker i filmen, tudede jeg alligevel. Det er jo ikke en hemmelighed at jeg er en STOR hundeelsker, så af den grund måtte jeg bare se den og senere have den på dvd, men hele historien er bare rigtig sød og tror på en måde at det er fordi jeg kan forholde mig rigtig godt til den.. Det der med at de køber en hund for at forberede sig til et barn. Men altså kan kun anbefale at man ser den, hvis man elsker hunde og godt kan lide skuespillerne Jennifer Aniston og Owen Wilson. Som udgangspunkt er det nok mest en tøsefilm, meen da manden og jeg så den i bio første gang, hylede vi altså begge to..ja vi er begge to meget bløde.. og det er fint!
billederne viser min skat Anton..som for øvrigt ligger og sover ved siden af mig i skrivende stund, en rigtig kælegris er han 🙂

meget ufashionabelt indlæg, men det skal der jo også være plads til..