Corona raser stadig, 6 lange måneder er gået, hvor vores liv er forandret og vi ikke omgåes en hel masse mennesker og ikke er til alle de sociale arrangementer som vi plejer. Som følge deraf har vi tilbragt megen tid herhjemme sammen med de nærmeste og ikke fået luftet alt vores festtøj. Firmaerne har i denne tid fået øjnene op for og i den grad taget trenden til sig med comfywear eller homewear, deriblandt Hunkemöller som nok mest er kendt for sit lækre undertøj til kvinder i alle aldre og størrelser, men dog i flere år har solgt andet end lækkert undertøj, badetøj eller nattøj. De har nemlig også et meget stort udvalg af tøj til al slags træning, som yoga, løb og fitness. Udvalget består blandt andet af bh’er, tights, toppe, bukser og accessories. Materialerne er lækre, pasformen er rigtigt gode som deres undertøj og sidst men ikke mindst er priserne virkelig gode. Her er noget for enhver smag og pengepung.

Jer der har fulgt mig længe, ved at jeg nu længe været fortaler for at bruge træningstøj til både træning, men også som hjemmetøj, til job eller en tur i byen for på den måde at få brugt alt sit tøj meget mere. Jeg elsker at bryde grænser og mikse stilarter og jeg elsker at sammensætte et outfit til en aften ude ved at tilsætte en hæl til et par sweatpants eller en fin bluse eller en top til et par trænings leggings og toppe det med en lækker taske og fine smykker.

Jeg håber da at vi med tiden også bruger mere og mere tid ud blandt andre mennesker, så vi kan lufte tøjet på andre måder end hjemme med et sutsko. Indtil da nyder jeg mit træningstøj herhjemme, på job eller på en frisk gåtur med familien i weekenden.