EmediateAd

Månedsarkiv: november 2019

lørdag, november 23, 2019

Et ønskeoutfit med juleønsker

Ønskeoutfittet er bygget op om ene julegaveønsker; håber I finder inspiration.

Jakke/LHS furt-shirt/GUCCI – Bukser/Love Stories – støvler/Custommade – øreringe/Chanel

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, november 23, 2019

julegave inspiration

Jeg har besluttet mig for at jeg i år vil ønske mig nyt lækkert undertøj, for hvad er mere lækkert end at føle sig smuk fra inderst til yderst.

Jeg er virkelig begejstret for Hunkemøller og deres fine udvalg af undertøj, lingeri, kimono og ikke mindst nattøj som jeg har vist jer flere gange. Størrelserne passer selv os med store barme og lidt ekstra på sidebenene så vi også kan føle os smukke og som bonus så er priserne rigtigt gode.

Jeg har været forbi og kigge på deres linje Doutzen Stories som virkelig rummer de smukkeste styles i form af både bh’er, trusser, kimonoer, nattøj osv i de smukkeste farver. Jeg drømmer selv om sættet forneden i den smukke gråblå og den sexede blondekimono i min yndlingsfarve rød.

 

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs