Jer der har fulgt mig længe både her på bloggen og måske især Instagram ved jeg har en kæmpe forkærlighed for smykker i alle afskygninger. Ud over min vielsesring og et par ringe jeg har fået da jeg fik mine børn, er mine smykker ikke vildt dyre og har også mange forgyldte smykker, da jeg kun går med guld. Med tiden vil jeg dog gerne have flere klassiske smykker som holder hele livet og som jeg engang kan videregive til min datter.

Een af de smykker jeg drømmer om er armbåndet her fra Georg Jensen, som for mig står for danskhed på linje med Royal Copenhagen og derfor gør det endnu mere et musthave i min smykkesamling. Faktisk kan du lige nu spare 15% på smykker fra Georg Jensen. Se udsalg her

Udsalget har jeg fundet lige her hos webshoppen Brodersenkobborg.dk som sælger smykker, men også ure, dåbsartikler, plejeprodukter og skåle osv til hjemmet. Webshoppen har gratis fragt over 300 DKK, hurtig levering og bytteservice i mere end 300 butikker. Desuden kan du oprette dig som bruger og spar 15%.

Butikken har også fysisk butik i Ringkøbing og startede som en brillebutik men har udvidet med eksklusive smykker osv. Udover Georg Jensen kan du hapse smykker fra mærker som Maria Black, Kranz og Ziegler, Ole Lynggard, Susanne Friis Bjørner osv.

 

 

 

indlægget er lavet i samarbejde med Brodersenkobborg.dk