Jeg eller VI har en drøm, en drøm som har vokset sig større og større med årene og i takt med at vi har fået børnene. En drøm om at eje et sommerhus, et andet hjem, et fristed hvor vi kan være sammen på en anden måde. Sommerhuslivet minder mig om min egen dejlige barndom og det vil jeg gerne give min egne børn. Med ønsket om endnu en bolig kommer drømmene om hvordan huset skal indrettes.. og det skal være en helt anderledes stil end den vi har i vores hus, vi bor minimalistisk og enkelt og i mit sommerhus skal stilen være boheme.. genbrugsfund mikset med sager fra lækre boligmærker.

Her kommer Kaiku ind i billedet, webshoppen som er startet af søstrene Stine og Dorte i 2007 har både fysisk butik nær Århus og altså også webshop. De har et hav af lækre mærker som Incado, Ferm Living, Bloomingville, Meraki, Anne Black for bare at nævne nogle enkelte. Webshoppen har 30 dages bytteret, fri fragt på ordre over 349 kr til pakkeboks og en hurtig levering på bare 1-2 hverdage. Du kan desuden tilmelde dig deres nyhedsbrev, og modtag gode tilbud, information om nye varer og spændende kampagner.

Jeg har udvalgt tre sager fra webshoppen, som passer perfekt ind i det look jeg ønsker og for at få den helt rigtige hyggestemning frem i sommerhuset, så nu mangler jeg bare sommerhuset og en masse penge at shoppe for 🙂

indlægget er lavet i samarbejde med Kaiku