EmediateAd

Månedsarkiv: august 2019

onsdag, august 14, 2019

Et comfy ønskeoutfit

Uanset om vi ka lide det eller ej, så er efteråret om hjørnet og det er altså min yndlings årstid hvad angår tøj. jeg elsker lag på lag, lækre jakker, sneakers og halstørklæder. Jeg har været en smut forbi American vintage og fundet det lækreste sweatsæt i karamelfarvet velour.. har desuden tilsat det min nye teddybear jakke fra Vero moda og Dr Martens støvler som jeg nok bliver nødt til at eje.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, august 14, 2019

Dagens outfit

Et outfit fra den anden dag, hvor jeg luftede min nye Stine Goya kjole i det mest fantastiske snit.. Kjolen kan fåes lige her hos de skønne piger fra Maggies gemakker. Sneakersene er også nye og et udsalgsfund fra Nubikk. Havde slidt mine andre plateau sneakers ned så der måtte et nyt par til og et par hvide sneakers er et must.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, august 14, 2019

Pyntedukke

Jer der har fulgt mig længe både her på bloggen og måske især Instagram ved jeg har en kæmpe forkærlighed for smykker i alle afskygninger. Ud over min vielsesring og et par ringe jeg har fået da jeg fik mine børn, er mine smykker ikke vildt dyre og har også mange forgyldte smykker, da jeg kun går med guld. Med tiden vil jeg dog gerne have flere klassiske smykker som holder hele livet og som jeg engang kan videregive til min datter.

Een af de smykker jeg drømmer om er armbåndet her fra Georg Jensen, som for mig står for danskhed på linje med Royal Copenhagen og derfor gør det endnu mere et musthave i min smykkesamling. Faktisk kan du lige nu spare 15% på smykker fra Georg Jensen. Se udsalg her

Udsalget har jeg fundet lige her hos webshoppen Brodersenkobborg.dk som sælger smykker, men også ure, dåbsartikler, plejeprodukter og skåle osv til hjemmet. Webshoppen har gratis fragt over 300 DKK, hurtig levering og bytteservice i mere end 300 butikker. Desuden kan du oprette dig som bruger og spar 15%.

Butikken har også fysisk butik i Ringkøbing og startede som en brillebutik men har udvidet med eksklusive smykker osv. Udover Georg Jensen kan du hapse smykker fra mærker som Maria Black, Kranz og Ziegler, Ole Lynggard, Susanne Friis Bjørner osv.

 

 

 

indlægget er lavet i samarbejde med Brodersenkobborg.dk

Skriv kommentar 0 Kommentarer
torsdag, august 1, 2019

Sommerhusdrømme

Jeg eller VI har en drøm, en drøm som har vokset sig større og større med årene og i takt med at vi har fået børnene. En drøm om at eje et sommerhus, et andet hjem, et fristed hvor vi kan være sammen på en anden måde. Sommerhuslivet minder mig om min egen dejlige barndom og det vil jeg gerne give min egne børn. Med ønsket om endnu en bolig kommer drømmene om hvordan huset skal indrettes.. og det skal være en helt anderledes stil end den vi har i vores hus, vi bor minimalistisk og enkelt og i mit sommerhus skal stilen være boheme.. genbrugsfund mikset med sager fra lækre boligmærker.

Her kommer Kaiku ind i billedet, webshoppen som er startet af søstrene Stine og Dorte i 2007 har både fysisk butik nær Århus og altså også webshop. De har et hav af lækre mærker som Incado, Ferm Living, Bloomingville, Meraki, Anne Black for bare at nævne nogle enkelte. Webshoppen har 30 dages bytteret, fri fragt på ordre over 349 kr til pakkeboks og en hurtig levering på bare 1-2 hverdage. Du kan desuden tilmelde dig deres nyhedsbrev, og modtag gode tilbud, information om nye varer og spændende kampagner.

Jeg har udvalgt tre sager fra webshoppen, som passer perfekt ind i det look jeg ønsker og for at få den helt rigtige hyggestemning frem i sommerhuset, så nu mangler jeg bare sommerhuset og en masse penge at shoppe for 🙂

indlægget er lavet i samarbejde med Kaiku

Skriv kommentar 0 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs