Juli måned er næsten ovre men sommeren og varmen er for alvor over os og jeg lever derfor i min Birkenstocks, som jeg har to par af i lyserød og brun og overvejer derfor endnu et par i den sikre farve sort. Birkenstocks er brugbare til både korte og lange kjoler, jeans og shorts og dem kan jeg have på en hel dag på job.

Jeg har været en tur forbi webshoppen Rabøl sko, som er en familiebutik der har eksisteret siden 1954 og er ejet af Jette Rabøl, som er 2. generation. De vægter ærlighed og faglig rådgivning, ligesom service, godt humør og smil er en vigtig del af deres hverdag og det forsøger de nu at tage med sig i webshoppen.

Butikken er centralt beliggende i gågaden i Hobro og udover Birkenstock, Gabor, Melton, Billi Bi, Ecco, Noella, Puma og Pavement huser de blandt andet også fodtøj fra New-Feet . Butikken har sko til både mænd, kvinder og børn i alle prisklasser og til enhver smag og på webshoppen har de gratis fragt over kr. 499, ingen ekspeditionsgebyr, 14 dages fuld returret og hurtig levering.

Hvis du vil være først med de bedste tilbud og nyeste trends inden modeverden, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få besked.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabøl sko