Efter at jeg har fået JOhanne er interesseren for børnetøj vokset for lets face it, det er altså sjovere at købe pigetøj fremfor drengetøj. Et af mine absolut yndlingsmærker er Marmar som har de lækreste sager i bløde kvaliteter og fine farver og prints. Et af de nyeste tilføjelser derfra er sættet her som hun fik i fødselsdagsgave da hun fyldte to år. Hun er en pyntedukke (agd vide hvor hun har det fra) og elsker derfor leoprintet med guld i.

Hos Parcellet er der et stort udvalg af netop Marmar, se alle produkter og netop nu kan du spare op til 40% og jeg overvejer at hoppe forbi den fine webshop og købe lidt forud til næste str. Parcellet huser udover Marmar også mærker som Moulin Roty, Christina Rohde, MP Danmark, Petit Crape og mange mange flere.

De har gjort det til en ære at yde os forældre den bedste service og derfor kan du kontakte dem på chatten til venstre hvis du har spørgsmål og brug for hjælp ligesom de fragtfrit sender dig dine varer til guldklumpen hvis du handler over 500 kr og deres bytteservice er nem og gratis, hvis du ønsker en anden varer eller et andet nummer.

Parcellet har desuden kundeklub, hvor du, hvis du tilmelder, kan få 5 % i bonus.

indlægget er lavet i samarbejde med Parcellet