EmediateAd

Månedsarkiv: juli 2019

onsdag, juli 24, 2019

Et smukt ønskeoutfit

Jeg elsker mikset mellem det lyserød og den bordeaux og er meget tæt på at klikke outfittet hjem efter at have collagen her. Skjorte fra Kokoon, leggings fra Moonchild, Sweatshirt fra American vintage og sneakers fra Balenciaga.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, juli 23, 2019

Et ønskeoutfit

Jeg har netop købt den enkle kjole her fra Stine goya på tilbud og ville style den med Leopard støvletterne og Louis Vuitton hoops til en sommeraften

Skriv kommentar 0 Kommentarer
mandag, juli 22, 2019

forkælelse til fusserne

Juli måned er næsten ovre men sommeren og varmen er for alvor over os og jeg lever derfor i min Birkenstocks, som jeg har to par af i lyserød og brun og overvejer derfor endnu et par i den sikre farve sort. Birkenstocks er brugbare til både korte og lange kjoler, jeans og shorts og dem kan jeg have på en hel dag på job.

Jeg har været en tur forbi webshoppen Rabøl sko, som er en familiebutik der har eksisteret siden 1954 og er ejet af Jette Rabøl, som er 2. generation. De vægter ærlighed og faglig rådgivning, ligesom service, godt humør og smil er en vigtig del af deres hverdag og det forsøger de nu at tage med sig i webshoppen.

Butikken er centralt beliggende i gågaden i Hobro og udover Birkenstock, Gabor, Melton, Billi Bi, Ecco, Noella, Puma og Pavement huser de blandt andet også fodtøj fra New-Feet . Butikken har sko til både mænd, kvinder og børn i alle prisklasser og til enhver smag og på webshoppen har de gratis fragt over kr. 499, ingen ekspeditionsgebyr, 14 dages fuld returret og hurtig levering.

Hvis du vil være først med de bedste tilbud og nyeste trends inden modeverden, så tilmeld dig deres nyhedsbrev og få besked.

 

Indlægget er lavet i samarbejde med Rabøl sko

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, juli 3, 2019

Et lunere ønskeoutfit

Jeg elsker sommer, men stilmæssigt så er efteråret min favorit, jakkerne og lag på lag trenden er bare lige mig.. derfor er ønskeoutfittet derefter..

Jakke/Isabel Marant – øreringe og taske/Louis Vuitton – bukser/Love Stories – hue/Acne – sneakers/Balenciaga

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, juli 3, 2019

Guld til guldklumpen

Efter at jeg har fået JOhanne er interesseren for børnetøj vokset for lets face it, det er altså sjovere at købe pigetøj fremfor drengetøj. Et af mine absolut yndlingsmærker er Marmar som har de lækreste sager i bløde kvaliteter og fine farver og prints. Et af de nyeste tilføjelser derfra er sættet her som hun fik i fødselsdagsgave da hun fyldte to år. Hun er en pyntedukke (agd vide hvor hun har det fra) og elsker derfor leoprintet med guld i.

Hos Parcellet er der et stort udvalg af netop Marmar, se alle produkter og netop nu kan du spare op til 40% og jeg overvejer at hoppe forbi den fine webshop og købe lidt forud til næste str. Parcellet huser udover Marmar også mærker som Moulin Roty, Christina Rohde, MP Danmark, Petit Crape og mange mange flere.

De har gjort det til en ære at yde os forældre den bedste service og derfor kan du kontakte dem på chatten til venstre hvis du har spørgsmål og brug for hjælp ligesom de fragtfrit sender dig dine varer til guldklumpen hvis du handler over 500 kr og deres bytteservice er nem og gratis, hvis du ønsker en anden varer eller et andet nummer.

Parcellet har desuden kundeklub, hvor du, hvis du tilmelder, kan få 5 % i bonus.

indlægget er lavet i samarbejde med Parcellet

Skriv kommentar 0 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs