EmediateAd

Månedsarkiv: maj 2019

søndag, maj 19, 2019

Dagens outfit

Dagens outfit fra i dag hvor vi har været til årets sidste konfirmation. Kjolen er den fine fra H&M studio som blev revet væk og med rette, den er virkelig smuk og har det fineste snit. Til kjolen havde jeg taget min Gucci taske med og Yvonne heels som dog blev skiftet ud med sneakers, når man skal rende rundt efter den 2 årig på en græsplæne.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, maj 12, 2019

Dagens outfit

Outfittet er fra i dag til årets første konfirmation hvor jeg endelig kunne få min nye Kokoon i brug og gud hvor jeg elsker den allerede. Den var pebret men VED at denne her kjole bliver et hit i årene fremover, faktisk kan jeg slet ikke vente med at få den på igen..kender I det?

Skoene er fra Paul Green, købt i butik Sirup og MEGA gode at have på og tasken er min Gucci baby som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år.

Skriv kommentar 0 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs