EmediateAd

Månedsarkiv: maj 2019

mandag, maj 27, 2019

Poster store

For et par dage siden droppede den lækreste pakke ind hos mig med de fineste plakater og rammer fra Poster Store. Pakken falder på det helt rigtige tidspunkt da vi gerne vil have piftet både stuen og ikke mindst soveværelset op.

Jeg har valgt både små og store plakater med både tekst og billeder og med og uden farver for at skabe de looks som på billederne forneden, som jeg er helt pjattet med. Desværre ikke så megen lyserød som jeg gerne ville have haft, meen der nedsatte manden altså veto.

Poster Store har som nævnt udover plakaterne, også fine rammer i forskellige mål og farver, så det passer til ethvert hjem og de har fri fragt ved køb over 299 og sender indenfor 1-2 hverdage.

med koden katja30 kan I lige nu få 30% rabat på alle plakater, eksklusive selection plakater og koden kan bruges op til 14 dage.

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, maj 19, 2019

Dagens outfit

Dagens outfit fra i dag hvor vi har været til årets sidste konfirmation. Kjolen er den fine fra H&M studio som blev revet væk og med rette, den er virkelig smuk og har det fineste snit. Til kjolen havde jeg taget min Gucci taske med og Yvonne heels som dog blev skiftet ud med sneakers, når man skal rende rundt efter den 2 årig på en græsplæne.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, maj 12, 2019

Dagens outfit

Outfittet er fra i dag til årets første konfirmation hvor jeg endelig kunne få min nye Kokoon i brug og gud hvor jeg elsker den allerede. Den var pebret men VED at denne her kjole bliver et hit i årene fremover, faktisk kan jeg slet ikke vente med at få den på igen..kender I det?

Skoene er fra Paul Green, købt i butik Sirup og MEGA gode at have på og tasken er min Gucci baby som jeg fik i fødselsdagsgave sidste år.

Skriv kommentar 0 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs