Jeg har i det seneste år anskaffet mig en del nye jakker og har desuden nogen som har en del år på bagen. Nogen synes måske at det er fråds at have så mange jakker, men de kan alle sammen noget hverisær alt efter årstid og anledning. Jeg er god til at skifte imellem dem og især efter at jeg er begyndt at køre bil, er muligheden for at have andet end den tykke vinterfrakke blevet bedre.

Dem jeg har flest af er skindjakker, men de er meget forskellige; den forreste er fra Isabel Marant og er efterhånden mere grøn end sort men den er tynd og derfor rigtigt god til sommeren. Nummer 2 er fra Munderingskompagniet og faktisk et af mine ældste items i garderoben, den er ihvertfald over 10 år gammel og selvom den ikke bliver luftet meget, skiller jeg aldrig af med den. Nummer tre er MDK og er en lidt tykkere skindjakke med rå detaljer . Den sidste er fra Muubaa og er en dun-skindjakke, I love that one.

Her er de farverige og lidt anderledes.. forrest er min kappe fra Blaire, med sådan en, kan du forlænge sæsonen for dine skindjakker. Den lækre leopard er fra Ganni og jeg ELSKER den, den har Thinsulate i sig og derfor varmere end ved første øjekast. Nummer 3 er fra Baum und Pferdgarten og en loose vatteret sag som er fantastisk til foråret. Den sidste er fra Isabel Marant og den fedeste uldskjortejakke. Den har jeg brugt næsten hver dag siden jeg købte den.

Så er der den praktiske, den kan jeg ikke undvære på udedagene på job eller gåturene i det vejr vi har nu. Den er fra Ichi og kostede 1300 kr

Sidst men ikke mindst, så er der mine to nye jakker fra Meotine, som jeg har været heldige at købe på udsalg da det er dyre jakker. De er hverisær SÅ smukke.