EmediateAd

Månedsarkiv: februar 2019

torsdag, februar 28, 2019

Et ønskeoutfit

Jeg er hovedkulds forelsket i Kokoons nye strik og skal helt eje både trøje og bukser her på collagen. Drømmer desuden om et par Acne sneakers mere og så den smukke Meotine skindfrakke.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, februar 27, 2019

Dagens outfit

Jeg nyder min ferie i fulde drag og i dag var tøjet behageligt da vi skulle en tur i Leo’s legeland som den børnefamilie vi nu er. Sættet er selvfølgelig fra American vintage og ultrablødt og megalækkert, desværre af ældre dato og kan ikke fåes mere. Jakke, sko og taske er der ikke noget nyt men favoritter i garderoben. Vejret snød mig nu lidt, da det har været lidt koldere i dag end igår, meeen det lugter lidt af forår.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, februar 26, 2019

Et ønskeoutfit

Jeg elsker elsker alle mine hættetrøjer fra Lala Berlin, de har det helt rigtige snit og jeg ved derfor at jeg skal eje den gule som netop er kommet i butikkerne. I den perfekte verden ville jeg mikse den med den smukke leopard nederdel fra Ganni som desværre er umulig at opdrive i min str. Derudover vil jeg sætte mine Acne sneakers til og så lidt flere lækre accessories til iform af en smuk Maria Black halskæde og PS taske.

Skriv kommentar 1 Kommentar
tirsdag, februar 5, 2019

Timbaland

Selvom jeg VIRKELIG håber at foråret snart er på vej, drømmer jeg nu alligevel om at tilføje et par Timbaland støvler til samlingen og da jeg søgte på fine outfits med netop de fine støvler, så blev jeg bare endnu mere hooked. Har fundet med sat ned med 20 % hos Spartoo som har et kæmpe udvalg af støvler til både mænd, kvinder og børn.

Skriv kommentar 0 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs