Min mand er een af dem, som så mange andre ikke går op i hudpleje og bare bruger en gang håndsæbe til at vaske sig med og den gode gamle gammeldags Nivea. Med tiden kan jeg jo godt se at det ikke gør noget at man passer lidt på sin hud, heller ikke hvis man er mand. Jeg sagde derfor hurtigt ja tak til at teste denne serie fra SIGR som er et dansk mærke som har specialiseret sig i at lave premium hudpleje og ansigtspleje der er baseret på naturens rene ingredienser og giver din hud de vigtige vitaminer og mineraler, den har brug for. SIGR produkter er i høj kvalitet med aktive, naturlige ingredienser frem for kemi.

MIn kære mand modtog derfor, iøvrigt på sin 40 års fødselsdag, pakken med “The Basics” som eftersigende er alt, hvad han har behov for i badeværelset til at give huden velvære og elasticitet. Pakken indeholder en bodylotion, en facewash og en face moist som han nu har brugt i et par uger og med stor tilfredshed. Huden føles blødere og mere velplejet og måske han nu er omvendt fra sine tidligere vaner.

Hvis du har lyst til at prøve serien, måske en julegave til manden din, kan den købes på deres egen webshop , hvor der er fri fragt på alle ordre og ekspedition indenfor 24 timer.

 

indlægget er lavet i samarbejde med SIGR