Jeg kan godt lide at købe tøj til mine unger og køber gerne dyrt men ligesom med min egen garderobe, elsker jeg også at gøre et godt fund eller mikse dyrt med billigt. Især når det basis, vil jeg gerne spare lidt penge, da min erfaring siger mig at kvalitet ikke altid følger prisen.

For nogle år siden stiftede jeg for første gang bekendtskab med Pompdeluxe til et homeparty. Dengang havde jeg kun lille August og udvalget var ikke voldsomt bredt til netop de små og heller ikke drenge. Det har dog ændret sig idet de laver tøj ned til str 68 nu og iøvrigt i mega lækker kvalitet. Jeg har da også efterfølgende holdt mine egne homepartys med masser af shoppelystne damer og man må sige at Pompdeluxe vist er kommet for at blive. Jeg er ihvertfald fan af deres univers af lækre kvaliteter og dushede farver til både dreng og pige.

Jeg fik for et par uger siden lov til at vælge lidt lækkert tøj og valget faldt hurtigt på to par af deres strømpebukser som vi har i forvejen. Johanne manglede i den grad strømpebukser og det blev de sorte, da de passer til det hele. Udover det valgte jeg den sødeste grå cardigan med glimmer som hun bruger både lukket og åben.

Jeg overvejer endnu et køb der fra , idet jeg elsker deres udvalg af overtøj til piger og Johanne mangler en jakke til de små ture til og fra vuggestue.

indlægget er lavet i samarbejde med Pompdeluxe