Butikkerne bugner af smukke maxi eller midikjoler med print og masser farver..både de dyrere mærker men også de billigere har et stort udvalg af lækre kjoler. Selvom de har lange ærmer, egner de sig ikke med bare ben og uden noget over pt med det vejr vi har pt. Jeg har anskaffet mig en hel del hen over det sidste år og har faktisk de fleste af dem selv på de kolde dage blot ved tilsætte dem lidt lag på lag.. Nedenfor viser jeg hvordan jeg styler dem til hverdag i den kolde sæson.

Til de fleste af kjolerne, bruger jeg enten strømpebukser, mine sorte leggins agtige bukser eller jeans

Kjole fra Ganni og strik fra Acne

Kjole fra Ganni og strik fra American Vintage

Kjole fra Boii studios og strik fra American Vintage

Kjole fra H&M og sweatshirt fra Pierre Balmain

Kjole fra YAS og strik fra American Vintage

Kjole fra Ganni og sweatshirt fra H&M

Kjole fra Samsøe og strik fra Acne

Kjole fra Baum und Pferdgarten og strik fra American Vintage