For en uges tid siden blev jeg forkælet med en masse hyggetøj fra Hunkemøller. Mange tror måske at de kun forhandler lækkert undertøj, men de har faktisk meget andet, såsom pyjamas, natkjoler, badekåber, sportstø, futskoj osv.

Jeg er selv den type som smider klunset så snart jeg er hjemme fra job og ifører mig nattøj istedet, så valget faldt straks på netop nattøj og hjemmetøj.

 

Min favorit blandt alt det jeg har modtaget er det her pyjamas-sæt i det lækreste jersey, det er blødt som smør og hvis jeg kunne, gik jeg gerne rundt i det, 24/7.

Jeg valgte også det her pyjamas sæt i det klassiske tern som er så lunt og lækkert og så er det til en supergod pris på 300 kr for sættet.

Jeg valgte også at skifte min hvide kjole magen til ud med denne sorte, den hvide er brugt SÅ meget og derfor måtte den udskiftes. Kjolen her er smuk, sexet og samtidig meget komfortabel og så koster den kun 240 kr og findes i et hav af farver. 

Sidst men ikke mindst har jeg fået en ny morgenkåbe og ville næsten ønske at I kunne mærke stoffet igennem billedet, for den er SÅ blød og lækker og varm. Dem koster iøvigt KUN 350 kr og findes i flere fine farver.