EmediateAd

Månedsarkiv: juni 2018

lørdag, juni 30, 2018

Et ønskeoutfit

Så gik der lige 3 uger uden at jeg har blogget, men nu er der snart sommerferie og så vender overskuddet og tiden forhåbentlig tilbage. I min pause har jeg haft fødselsdag og i næste indlæg, viser jeg den frem.. 🙂 indtil da har jeg lavet et lille ønsket outfit til en sommeraften:

 

nederdel/Zarastrik/Balenciagaarmbånd/Maanestensneakers/Nike air max – taske/Gucci

Skriv kommentar 0 Kommentarer
torsdag, juni 7, 2018

Mine mange skatte

Jer der følger mig på IG ved at jeg elsker smykker og har en kæmpe samling efterhånden. Jeg har ikke dyre guldsmykker men en masse forgyldte ting og her viser jeg et udpluk af mine favoritter og dem jeg bruger hver dag.

Mit Michael Kors ur som jeg har fået af min mand, elsker de store herreure som er en fin kontrast til de feminine smykker.

Mine to smalle armbånd fra Stine A

Mit heste armbånd og tilhørende ring fra Marlene Juhl Jørgensen

Mit store Vintage armbånd med rav som jeg har fået af min mor og fået forgyldt

Det enkle armbånd med små sten fra Stine A

BY Biehl familie armbåndet som jeg fik i morsdags gave af min mand og børn.

Min vielsesring, en ring fra min mor og far som er smeltet om af en ældgammel ring fra min mormor og prinsesseringen som jeg fik da jeg fødte August.

En blanding af dyrt og billigere og ting jeg aldrig skiller mig af med.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
onsdag, juni 6, 2018

Dagens outfit

Tirsdag tog jeg en tur ud i det blå med min lille familie. Vejret var en smule køligere end de sidste mange dage og jeg benyttede derfor chancen og iførte mig mine nye sneakers fra Joshua Sanders, tilsatte en sort basic kjole fra American Vintage og så min elskede Louis Vuitton som jeg bruger næsten hver dag.. Den bliver uden tvivl et af årets bedste køb.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, juni 5, 2018

Matchy Matchy

Det undrer næppe nogen at jeg er glad for at have fået en pige også, fordi jeg selv er meget piget og er pjattet med at kunne få lov til at købe rødt, lyserødt pink osv. og mit hjerte hoppede da jeg fandt de fede Reebook sneakers som jeg overvejer at købe til mig selv, i en mikro udgave til Johanne. Kan sagtens se os spankulere sammen i hvert sit par. Jeg har i øvrigt fundet begge par hos Spartoo hvor jeg er en ivrig kunde, idet de har lækre sneakers til både mor, far, August og Johanne.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
tirsdag, juni 5, 2018

Rødt på fusserne

Jeg har kredset rundt om de her i laang tid og holdt øje med om de blev sat ned og da jeg var heldig at få en lille rabatkode måtte de hjem til mig og bo, mine nye røde basser. Når yndlingsfarven nu er rød og sokkesneakers-trenden raser, ja så er det da ment to be ikk?

 

Joshua Sanders sneakers lige her

Skriv kommentar 2 Kommentarer

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs