Nu ved jeg ikke hvor mange af jer læsere der har børn, men efter at jeg selv har to af slagsen og endda een af hvert køn, er interessen for børnemode vokset. Jeg er fan af fint tøj og klæder mine børn på samme måde som jeg selv, komfortabelt og enkelt. Dog er jeg nok selv mere farverig i mit eget tøjvalg og foretrækker at mine børn er klædt i enkle farve. Jeg er ligesom mange andre blevet head over heels forelsket i By Lindgren termotøjet og ihvertfald Johanne skal have et sæt derfra.

Netop By Lindgren forhandles hos webshoppen Mini Nord, som er en nordjysk virksomhed deraf navnet, som er dannet af et ungt par fra Hjørring. Webshoppen har fokus på kvalitet og lækkert design primært til børn i alderen 0-3 år og hos dem vil kan man finde kendte brands, mindre kendte brands, brands fra Danmark såvel som udlandet.

Blandt deres mange mærker tæller også Petit By Sofie Schnoor, Miniature, Cam Cam og de yder den ekstra gode fordel at man kan handle med børnepenge, dvs købe varer, modtage med det samme men først betale når børnepengene kommer, 4 gange om året, hvilket jeg har benyttet mig af flere gang.

indlægget er lavet i samarbejde med Mininord.dk