EmediateAd

Månedsarkiv: april 2018

mandag, april 30, 2018

Leo Mesh leggings

Jeg viste jer mine nye sommerkjoler og fortalte at jeg havde købt noget som kunne gå til dem alle tre i tilfælde af at sommeren ikke kom og her er de så; de fine mesh leopard leggings fra Ganni, som jeg var heldig at finde med procenter hos Boozt.

Du kan købe dem her

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, april 29, 2018

Another perfect match

Kjolen jeg viste i dette indlæg passer i min verden perfekt til mine nye sneakers om jeg var heldig at få i børneafdelingen på Adidas webshop derved en del penge. Glæder mig til at de skal luftes med brune ben.

de fåes desuden lige her til 549 i børnestr og her til 799 i voksenstr.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
lørdag, april 28, 2018

Perfect match

Forleden viste smukke Vita mig et outfit med netop skoene og bukserne og jeg blev så forelsket at jeg måtte klikke begge dele hjem. Skoene har allerede været på og de er ret fantastiske. Du finder bukserne sat ned med 50 % her og sneakers’ene her

 

Skriv kommentar 0 Kommentarer
fredag, april 27, 2018

Snart klar til sommer

Jeg satser på at sommeren rent faktisk kommer i år og har tilføjet tre nye sommerkjoler til garderoben.

Den lyserøde med lommer er fra Zara og fåes lige her til 149.

Den grålige med tekst er også fra Zara og fåes her til 129

Den blå med striberne er fra American vintage og fåes her til 750kr

Jeg har forudset at det måske ikke bliver vejr til bare ben hver dag og har derfor købt et par leggins, som I nok skal se i et senere indlæg som kan tages indenunder alle tre for at give lidt ekstra lune og benene.

Jeg satser på at tilføje endnu en kjole og har desuden en nederdel på vej fra Asos og håber så at med lidt basisbluser at sommergarderoben er komplet.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
søndag, april 22, 2018

Velkommen i familien

Jep jeg er tilføjet endnu en skøhed til samlingen af designertasker, nemlig den smukke Louis Vuitton bumbag som er den perfekte supplement til mine lidt større tasker, hvis turen bare gå til indkøbscenteret og man mangler lommer til pung, telefon og nøgler.

Jeg glæder mig til at lufte den snarest og ved at den bliver kær veninde.

Skriv kommentar 0 Kommentarer
Side 1 af 3123

Katja

Jeg er i trediverne, nordjyde, kone, mor, pædagog, hundeejer og MODEELSKER! Hvis I har spørgsmål eller lign. kan jeg kontaktes på katjasobczak79@hotmail.com

SE MIN PROFIL PÅ TRENDSALES

Facebook

BLOGLOVIN

Follow on Bloglovin

BILLEDER PÅ BLOGGEN

BILLEDERNE PÅ DENNE BLOG ER ENTEN TAGET AF MIG ELLER FUNDET PÅ NETTET.JEG EJER IKKE RETTIGHEDERNE TIL BILLEDERNE FRA INTERNETTET, OG SKULLE DER OPSTÅ KOMPLIKATIONER OVER BRUGEN AF DISSE, SÅ SEND MIG VENLIGST EN MAIL, OG DE VIL BLIVE FJERNET. VH. KATJA

Fantastiske blogs