Jep så er vi der igen.. men altså jeg er faldet totalt af på den med at være aktiv selvom jeg havde svoret at jeg ville igang og komme i bedre form ligesom jeg kom det i min barsel med August, men det er altså hårdt med to børn og året har budt på megen sygdom og ingen overskud, men jeg har brug for det her, fysisk og psykisk og med foråret i vente, så skal det komme igen det overskud.

Jeg er ligesom med alt andet i min garderobe glad for at mikse dyrt med billigt især hvis det er basis som skal bruges igen og igen. Med skoene skal man ikke gå på kompromis og til dels heller ikke på løbetights for mit vedkommende hvis det skal sidde godt, ikke glide ned under mummy-maven og måske også stramme lidt de rigtige steder, men overdelen, ja måske især den ekstra fleecetrøje eller jakke, elsker jeg at gøre et godt fund både med hensyn til funktionalitet og pris og derfor er jeg ret begejstret for at have fundet jakken her til kun 350 kr hos webshoppen Engelbert-strauss som egentlig hovedsagligt gør det i sikkerhedssko mm til virksomheder og private.

Nu er der bare een ting tilbage..væk sne, her kommer jeg 🙂

 

Tights /Casall sneakers/Asicsjakke/Engelbert-Strauss