Bare rolig ikke flere bebser til mig, det løb er kørt, men jeg fik forhåbentlig jeres opmærksomhed for der er sikkert flere af jer som er gravide eller bliver det i nærmeste fremtid.

Da jeg selv var gravid, synes jeg det var megasurt at skulle investere i graviditetstøj som kun skal bruges så kort og synes desuden at udvalget og mega ringe og kedeligt. Jeg blev derfor ret begejstret for webshoppen ByStroom som ellers kun, for mig, er kendt for deres pusletasker, men som også forhandler blandt andet ventetøj og ammetøj, for nedenstående jumpsuit har begge funktioner. Faktisk kan jumpsuiten her fra Queenie bruges også uden at være gravid, så hele tre funktioner og så til en pris til kun 199 kr.. whats not to like. Bystroom har gjort det til dyd at designe tøj som tilpasser sig kroppen uden at stramme, eller ammetøj, som gør det let at amme både ude og hjemme samtidig med at det er smart.

Webshoppen har derudover også legetøj, sko og alt muligt andet til mor og barn og har mærker som By KlipKlap, Cariwell, Marmar, Popupshop, Miniature m.fl.

De har fri fragt hvis du køber for over 399 (som ellers kun koster 19 kr i hele Danmark), 1-2 dages levering og 30 dages returret.

Indlægget er lavet i samarbejde med Bystroom