Med et walkin closet har jeg fået meget mere styr på hvad jeg har og jeg “mangler” og jeg tjekker jævnt tit det hele igennem og sælger videre hvis jeg ikke får det solgt. Med tiden har jeg fået flere items ind i garderoben som jeg bruger sæson efter sæson, især mine strik, se bare indlægget her med mine strik 

Denne gang har jeg tjekket garderoben igennem for basisbluser gerne i rød og gul som bliver forårets og sommerens helt store hit og vil jeg rigtigt gerne have et par plateau sneakers, flere midi nederdele og et par nye sommerkjoler med farver og gerne prints

Før hen brugte jeg de to nederste bøjlestænger til bukser og nederdel og de øverste til bluser, strik osv og havde desuden det hele i farveorden, men nu mikser jeg det hele både print, overdele og underdele og farver for derved måske at øjne nye muligheder og sammensætninger.

Tænker I over hvordan I organiserer jeres garderobe eller er det bare mig der er “autist” ?