Nu når vinteren stadig raser er jeg stadig meget glad for min store samling af strik; Kjoler, cardigans og trøjer og jeg har i dag hevet hele samlingen frem til ære for jer. Faktisk blev jeg lidt overvældet over hvor stor samlingen egentlig er, nu når den hænger der samlet, men jeg bruger faktisk dem alle flittigt og er god til at skifte hver dag og nu Danmark har mange kolde måneder og jeg har et arbejde der sommetider kræver at jeg har varmt tøj på, så er det ikke så skidt med et stort udvalg.

Mit absolutte yndlingsmærke er uden American vintage, som i mine øjne laver de bedste, de er gode til at lave strik i flotte farver som er bløde, elastiske og har lidt ekstra længde. Et andet mærke som jeg er glad for når det gælder strik er Acne som også formår at lave strik i anderledes farver og snit.

Tag et kig og se samlingen her:


Cardigans fra Phillip Lim, American vintage og H&M

Raya cardigans fra Acne (kan købes her)

Strikkjoler alle fra American Vintage (kan stadig købes her og her )

Totalt identiske strik fra Aiayu model Septembre

strikbluser fra H&M, Rika og American vintage

striktrøjer fra Acne, American Vintage og Acne (se her)

striktrøjer fra American Vintage og Yas (kan købes her)